Machálková & Šípek - Krize? Rozchod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Machálková & Šípek - Krize? Rozchod?

 (pro Aha!: Jan PEŘÍČKO)

PRAHA – Nad vztahem populární zpěvačky Leony Machálkové (36) a jejího přítele architekta Bořka Šípka (65) se podle zdrojů deníku Aha! stahují mračna! Hrozí rozchod? Co může být příčinou jejich krize?

„Bořek je známý tím, že se rád otočí za pěknou sukní a také se občas víc napije. Je to možná přechodná situace, ale v jejich vztahu to začíná pořádně vřít,“ uvedl zdroj z Leonina okolí. Bořek s Leonou už ve svém vztahu prošli jednou krizí. Tehdy to bylo kvůli tomu, že zpěvačka se po narození syna Artura (4,5) chtěla vrátit do »práce«, ale její partner tomu moc nakloněn nebyl.

Současné problémy mají pramenit především z Bořkovy nespoutanosti! Není to tak dlouho, co se Bořek dokonce opil na slavnosti konané na Pražském hradě a ztropil tam výtržnost. Tehdy mu ale Leona ještě asistovala. Pak se jim však všechno zhroutilo. „Myslím si, že takovou krizi, jakou mají ve svém vztahu nyní, ještě spolu nezažili,“ hlásí zdroj z Leonina okolí. Leonin tiskový mluvčí Ševčík však jakoukoliv krizi slavného páru zapírá. „To je úsměvné, o tom nic nevím,“ tvrdí.

Ještě donedávna bylo soužití Šípka s Machálkovou považováno za jedno z nejstabilnějších v českém šoubyznysu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.