Jan Moťovský (38): Šéf Gottlandu a Miss ČR zmizel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Moťovský (38): Šéf Gottlandu a Miss ČR zmizel!

Majitel soutěže Miss ČR Jan Moťovský a jeho žena Kateřina jsou už jedenáct dnů nezvěstní.
Majitel soutěže Miss ČR Jan Moťovský a jeho žena Kateřina jsou už jedenáct dnů nezvěstní. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Majitele soutěže Miss ČR, Gottlandu, muzea zpěváka Karla Gotta, a mnoha dalších podniků Jana Moťovského (38) hledá celá Evropa! Od 3. srpna je spolu s manželkou Kateřinou nezvěstný a i jejich příbuzní se už bojí, zda je kvůli penězům nezlikvidovala mafie!

Majitele soutěže Miss ČR, Gottlandu, muzea zpěváka Karla Gotta, a mnoha dalších podniků Jana Moťovského (38) hledá celá Evropa! Od 3. srpna je spolu s manželkou Kateřinou nezvěstný a i jejich příbuzní se už bojí, zda je kvůli penězům nezlikvidovala mafie!

Naposledy se Moťovský ozval začátkem měsíce z francouzského města Nice, kam odjel na pracovní schůzku, a od té doby o něm nevědí ani příbuzní, ani obchodní partneři a zaměstnanci jeho firem. Nedorazil už ani do hotelu, kde měl objednaný pokoj. „Ze zahraničí se ozýval několikrát denně, nyní s ním ale žádný kontakt není. Jsme z toho zdrceni. Podnikli jsme všechny kroky k jeho nalezení, víc udělat nemůžeme. I přes zmizení pana Moťovského ale ve firmě pokračujeme všichni naplno dál,“ řekla nám pracovnice PR produkce společnosti APK./2 Hana Srbová.

Podle serveru tn.cz, který na případ jako první upozornil, měl Moťovský převzít ve Francii peníze, což by mohlo nasvědčovat loupežnému motivu. Jeho zmizení mohou prý mít na triku například ruské mafiánské organizace.

Proslýchá se také, že nikdo z rodiny neví stejně dlouhou dobu ani o jeho manželce Kateřině. To by mohlo nahrávat spekulacím, zda to nemůže mít něco společného s nedávnými obviněními Moťovského z nevěry s modelkou Dominikou Mesárošovou. Šéf missek se měl z Francie oficiálně vrátit až příští týden, a tak je možné, že se partneři vrátí, své zmizení vysvětlí udobřováním, a možné trestné činy včetně únosů se tak stanou jen nafouknutou bublinou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.