Vondráčková se Zelenkovou v Turecku: Pekly se od rána do večera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková se Zelenkovou v Turecku: Pekly se od rána do večera!

Fotografie
Fotografie (internal)

ALANYA – Helena Vondráčková (61) s Jitkou Zelenkovou (57) a svou asistentkou Míšou zahodily starosti všedních dnů za hlavu a vyrazily na spanilou dámskou jízdu na tureckou riviéru!


„Jediné, co nás tam málem porazilo, bylo to vedro. Už od rána bylo přes čtyřicet stupňů,“ lamentovala po návratu do čokoládova opálená Zelenková, která si kromě »bronzu« přivezla i kufr oblečení navíc. „Jak tam se krásně nakupuje, to je pohádka! Musela jsem si na to koupit další zavazadlo. Ale pozor, nekupovala jsem žádné padělky, kterými je Turecko proslavené. Když nemám na originál z Paříže, tak se přece nebudu ověšovat »fejky«. Mají tam spoustu vlastních značek a ty jsem si nakoupila,“ prozradila Jitka. A Helena? Tu poslední den výletu zarmoutila zpráva z domova o smrti jejího psa. „Poplakaly jsme si, a je důležité, že Helena nebyla v tu chvíli sama,“ dodává Zelenková.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.