Vendula Svobodová: Strach o život Kubíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendula Svobodová: Strach o život Kubíka!

Vendula Svobodová se po smrti své dcery Klárky samozřejmě mnohem více bojí o své druhé dítě, syna Jakuba.
Vendula Svobodová se po smrti své dcery Klárky samozřejmě mnohem více bojí o své druhé dítě, syna Jakuba.

PRAHA – Nejslavnější vdova Česka Vendula Svobodová (36) trpí obrovskými obavami o syna Jakuba (3)! Osm let po smrti své dcery Klárky (†4,5) se totiž strachuje, že přijde o druhé dítě! Přiznala i to, že na tom loni byla finančně tak bídně, že umývala v Řecku nádobí!


„V noci se chodím dívat na Jakuba, jestli je živý. To je můj zlozvyk z doby, kdy jsem měla nemocné dítě. Naštěstí on vždycky hezky spinká,“ svěřila se časopisu Glanc roztřeseně Vendula. Ta dokonce tvrdí, že raději souhlasila s tím, že zdědí méně peněz a majetku než Petr Svoboda, protože mnohem důležitější než mamon je pro ni šťastný a zdravý Kubík.

Její zpověď je vůbec plná pikantností. Zajímavé je například i to, že v době, kdy už banky dávno uvolnily dědictví, a Vendula se tak stala majitelkou pěkně kulaťoučké sumy, bude dál dostávat vdovský a sirotčí důchod. „Dědictví vložím do podnikání,“ prohlašuje rezolutně manželka loni zesnulého hudebního skladatele.

A pak přichází další šok. Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje na tom byla loni finančně tak bídně, že jste ji prý mohli potkat v Řecku v restauraci u dřezu! Kliknutím zvětšete„Do velmi obtížné situace jsem se dostala loni. Všechna konta byla obstavená, všechny prostředky zůstaly v Jevanech. Odjela jsem na brigádu do Řecka a za padesát eur na den myla nádobí v kuchyni. Pak jsem se naučila dělat saláty. A nakonec jsem obsluhovala. Byla to bezvadná životní zkušenost,“ dodává Vendula.

Je vidět, že Vendula se umí otáčet jak na tanečním parketu nebo barové stoličce, ale i ve chvíli, kdy jde o práci!


Autor: DAVID ZÁPAL
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.