Svatba mima Nesvadby - Nevěstu před obřadem neviděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Svatba mima Nesvadby - Nevěstu před obřadem neviděl!

Šťastní novomanželé: Michal Nesvadba s Anetou.
Šťastní novomanželé: Michal Nesvadba s Anetou. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Mim Michal Nesvadba (50) se včera o půl druhé odpoledne podruhé oženil. A protože se společně s dlouholetou přítelkyní Anetou rozhodli pro církevní sňatek, další rozvod nepřipadá v úvahu.

Mim Michal Nesvadba (50) se včera o půl druhé odpoledne podruhé oženil. A protože se společně s dlouholetou přítelkyní Anetou rozhodli pro církevní sňatek, další rozvod nepřipadá v úvahu. Na svou milovanou se Michal těšil už od rána, bohužel ji však nesměl vidět dříve než v kostele Sacré Coeur, kde vstoupili do svazku manželského. Na prsteníčku se pak nevěstě leskl snubní prsten s několika kameny. „Ne, nejsou to diamanty, jsou to prostě hezké obyčejné kamínky,“ řekla deníku Aha! těsně po obřadu Andrea, jež bude používat příjmení Nesvadbová.

Po prvním nevydařeném manželství se Světlanou Nálepkovou se včera v kostele opět oženil herec a mim Michal Nesvadba. A těsně po obřadu okamžitě rozdělil úkoly v rodině. „V kuchyni bude rozhodovat manželka a zbytek budeme řešit my. Už totiž nejsem já, ale my,“ prozradil šťastný ženich, který chystal veselku pro osmdesát lidí. Bohužel se spousta jeho kamarádu omluvila. Nepřišla ani jeho kolegyně Dáda Patrasová z pořadu pro nejmenší Kouzelná školka. „Ráda bych na svatbě byla, ale bohužel jsem mimo Prahu,“ řekla Dáda. Mezi hosty se však objevili herec Jan Tříska, Petr Salava s miminkem a přítelkyní či Václav Upír Krejčí.

Nevěstě sněhově bílá róba moc slušela. „Šaty jsou z půjčovny,“ objasnila. Lehce nervózní ženich měl zase oblek šitý na míru. Po obřadu se svatební hosté přesunuli do Čestlic, kde probíhala svatební párty. „Bude to klasická česká svatba, takže polévka s játrovými knedlíčky a klasika – svíčková,“ prozradil před odjezdem na slavnostní hostinu ženich.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.