Sexuální mašina Faltýnová - Vdává se pod Pražským hradem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexuální mašina Faltýnová - Vdává se pod Pražským hradem!

Sexy Petra bude ve svatebních šatech určitě vypadat nádherně.
Sexy Petra bude ve svatebních šatech určitě vypadat nádherně. (Aha! – Alexandr Malachovský, Dalibor Puchta)

PRAHA – Konečně první muž, který ji tak sexuálně uspokojuje, že si ho dokonce chce i vzít! Modelka Petra Faltýnová (30) si prošla několika vztahy a každý z jejich partnerů se nebál hovořit o její náruživosti a kladnému vztahu k sexu. Už za pár dnů, 20. srpna, si ji v Ledeburských zahradách pod Pražským hradem vezme její dávný milenec a současný přítel Simon Štekl (30).

Ten kdysi žil i s Kateřinou Konvalinkou-Průšovou. Zřejmě po vzoru Katky, která si nedávno vzala Vladimíra Konvalinku, se rozhodla pro svatební obřad i Faltýnová. „Už teď se šijí šaty pro družičky,“ řekl deníku Aha! člověk velice blízký nevěstě. Petřinou družičkou bude kamarádka, moderátorka Zuzana Belohorcová.

Svatební párty se uskuteční na Střeleckém ostrově, kam chtějí snoubenci pozvat hlavně své kamarády a přátele. Modelka Petra Faltýnová už byla zasnoubená jednou. Dokonce už byly ušity i svatební šaty a vytisknuta oznámení. Před třemi lety si měla brát hokejistu Martina Ručinského, ten však z ničeho nic zásnuby odvolal a prohlásil, že si Faltýnovou nevezme. Prý si nebyl jist tímto životním krokem.

Poté se modelka na chvíli připoutala k podnikateli Romanu Hajabáčovi, několikrát ji však novináři nachytali společně se Simonem Šteklem, o kterém neměl Hajabáč zřejmě ani tušení. Nakonec se Faltýnová vrátila ke Šteklovi, který byl vlastně jejím prvním milencem, a už za pár dnů se stane i jejím prvním manželem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.