Válka o Gotta! - Topercer vyhrožuje zrušením koncertů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka o Gotta! - Topercer vyhrožuje zrušením koncertů!

Karel Gott a František Janeček se na svatbě Topercera tvářili jako kamarádi, ale brzy poté Janeček Topercera ze své agentury vyhodil.
Karel Gott a František Janeček se na svatbě Topercera tvářili jako kamarádi, ale brzy poté Janeček Topercera ze své agentury vyhodil. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Válka o Karla Gotta (68) se vyhrocuje! Přetahují se teď o něj jeho letitý kamarád, majitel agentury GoJa František Janeček (63) a jeho bývalý zaměstnanec Jaroslav Topercer (42)!

Topercer totiž agenturu ve zlém opustil a teď se snaží na svou stranu přetáhnout Janečkova největšího koně – samotného Gotta, kterému zařizuje i jeho letošní vánoční turné. Podle zákulisních informací Topercer na Gotta pořádně přitlačil – buď půjdeš se mnou, nebo ti turné zruším!

Český showbyznys už si v této válce volí strany! Manžel a manažer Heleny Vondráčkové Martin Michal už Janečkovi prý nabídl, že Mistrovo vánoční turné zorganizuje!

Na stranu majitele agentury GoJa se postavil i produkční Jiří Pomeje. „Já jsem jako první napsal Františkovi do Ameriky zprávu, že se mi nelíbí jednání pana Topercera. Je nespolehlivý a minulý rok jsem kvůli jeho neloajalitě přišel o několik koncertů Karla Gotta, které jsem měl organizovat. A právě kvůli němu jsem před třemi měsíci ukončil spolupráci s GoJou,“ sdělil deníku Aha! Pomeje, který začne s GoJou po odchodu Topercera zase spolupracovat příští rok.

Jaroslav Topercer se ale hájí. „Nevím, proč o mně pan Janeček roznáší takové lži. Já jsem z GoJi odešel dobrovolně, protože jsem nemohl už snášet, že je pan Janeček převážnou část roku v Americe. Jsem stále zaměstnancem GoJi a budu do konce srpna. Poté budu ještě spolupracovat na koncertě Karla Gotta,“ řekl bývalý ředitel GoJi Jaroslav Topercer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.