Veronika Fasterová - Je sexy i oblečená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Fasterová - Je sexy i oblečená!

Půvabná Veronika Fasterová předváděla modely českého návrháře Jakuba Chovance.
Půvabná Veronika Fasterová předváděla modely českého návrháře Jakuba Chovance. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Sen mnoha českých mužů Veronika Fasterová (20), která vešla do povědomí diváků účastí v třetí řadě »primácké« reality show VyVolení, ale hlavně jako dívka beze studu, jejíž stovky hanbatých fotografií kolují po internetu, ohromovala pány i ve středu večer v baru Solidní nejistota!

Sen mnoha českých mužů Veronika Fasterová (20), která vešla do povědomí diváků účastí v třetí řadě »primácké« reality show VyVolení, ale hlavně jako dívka beze studu, jejíž stovky hanbatých fotografií kolují po internetu, ohromovala pány i ve středu večer v baru Solidní nejistota!

Byla jednou z hlavních tváří módní podzimní kolekce návrháře Jakuba Chovance. Kdo by se bál, že Veronika bude výjimečně zahalená snad do kožichu, toho muselo uklidnit, že tomu opět bylo naštěstí naopak! Moderátorem večera byl její svalnatý přítel Dan Holovský, se kterým si před časem dali do nosu, ale nakonec došlo k usmíření a uvažuje se i o svatbě. Na akci s názvem »Jackobhi – jsem snad komerční?« se objevil například i zpěvák Zdeněk Style Hrubý se svou přítelkyní nebo modelka Katka Kocurová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.