Macháček & Bárta v slzách - Nohejbal vzdali kvůli pohřbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Macháček & Bárta v slzách - Nohejbal vzdali kvůli pohřbu!

Kryštof Michal ze Supportů hrál celým tělem.
Kryštof Michal ze Supportů hrál celým tělem. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – V předvečer pohřbu bubeníka skupiny Chinaski Pavla Grohmana (†38) se konal v pražském Edenu nohejbalový turnaj hudebních skupin. A na rozdíl od loňského ročníku chyběla jména jako Jiří Macháček (42) nebo Dan Bárta (37)! Zpěváci totiž drželi za tragicky zesnulého kolegu hudebníka smutek a účast na turnaji tak odmítli.

V předvečer pohřbu bubeníka skupiny Chinaski Pavla Grohmana (†38) se konal v pražském Edenu nohejbalový turnaj hudebních skupin. A na rozdíl od loňského ročníku chyběla jména jako Jiří Macháček (42) nebo Dan Bárta (37)! Zpěváci totiž drželi za tragicky zesnulého kolegu hudebníka smutek a účast na turnaji tak odmítli.

Turnaj si však neodpustily skupiny jako Support Lesbiens. Jejich frontman Kryštof Michal se do boje naplno položil, a tak obsadili skvělou třetí příčku! Anna K svému příteli Tomáši Varteckému ze skupiny Devil’s Autumn příliš nedůvěřovala. „Na to, jaký sportovní typ je, dopadli prostě skvěle, čekala jsem, že dopadnou hůř,“ komentovala Anna K s ironií třináctou příčku a sportovní vlohy svého přítele.

Na turnaji nemohla chybět ani Iva Frühlingová. Ta ale nepočkala ani na vyhlášení, protože spěchala za svým přítelem Pavlem Vrzákem. Je totiž pěkně pod pantoflem! Vítězství pak obhájila kapela Post-it.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.