Vondráčková nemá ráda Bartošovou - Kvůli Arturovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková nemá ráda Bartošovou - Kvůli Arturovi!

Helena Vondráčková se na Ivetu zlobí kvůli Arturovi.
Helena Vondráčková se na Ivetu zlobí kvůli Arturovi. (Aha! – David Kundrátr, Marek Pátek, Josef Mašek)

PRAHA – Vrátí se Helena Vondráčková (61) na muzikálová prkna? Od svého kamaráda, skladatele Michala Davida (48) totiž naše nejúspěšnější zpěvačka dostala k narozeninám nabídku zahrát si v jeho připravovaném muzikálu Mona Lisa!

Vrátí se Helena Vondráčková (61) na muzikálová prkna? Od svého kamaráda, skladatele Michala Davida (48) totiž naše nejúspěšnější zpěvačka dostala k narozeninám nabídku zahrát si v jeho připravovaném muzikálu Mona Lisa! Podle informací ze zákulisí se však pro Helenu jedná o pověstný »danajský dar«. Přijalali by totiž nabídku, potkávala by se na jevišti mimo jiné s Ivetou Bartošovou (42). A tu, zdá se, Helena zrovna dvakrát nemusí!

Když měla o Ivetě říct pár slov do jejího knižního neautorizovaného životopisu Odhalená pravda, omluvila se. „Nezlobte se, ale k Ivetě se nechci vyjadřovat. Nebylo by to lichotivé. Jsme kolegyně, tak se to nehodí,“ řekla tehdy.

A nyní by měla hrát s Bartošovou v jednom muzikálu a stát vedle ní na pódiu... Proč ta nenávist? Vondráčková jako patronka Nadace Naše dítě totiž vyjádřila rozčarování nad Ivetiným přístupem k synovi Arturovi (11), o nějž Bartošová kvůli závislosti na alkoholu přišla a začala se o něj přetahovat s jeho otcem Ladislavem Štaidlem (63). A to dítěti příliš nesvědčí.

Helenu by mohly zrazovat i zkušenosti. Poté, co v devadesátých letech zazářila v Bídnících, už s žádným dalším muzikálem příliš dobré pořízení neudělala. Z Miss Saigon odešla těsně před premiérou a Hello, Dolly na Slovensku skončila skandálem, protože bratislavské divadlo Nová scéna prý čachrovalo s daněmi. Jediné Kočky odehrála v klidu, ale v těch byla jen čtrnáct dní speciálním hostem.

Muzikály pro hvězdu jejího kalibru také nejsou moc lukrativní. „Podmínky pro Helenu jsem vyjednal, teď to záleží jen na ní. Do uměleckých otázek jsem se jí nikdy nepletl. V každém případě práce v muzikálu pro ni bude jen o radosti,“ potvrdil deníku Aha! nabídku na muzikál Helenin manžel a manažer Martin Michal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.