Košťanovou vytlačila cizinka! A pak se líbala s Langmannovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Košťanovou vytlačila cizinka! A pak se líbala s Langmannovou!

Vicemiss Košťanové to na snímcích v Playboyi ohromně sluší.
Vicemiss Košťanové to na snímcích v Playboyi ohromně sluší. (Aha! – Marek Pátek, Jan Tůma)

PRAHA – Zatímco všechny missky okupovaly první stranu časopisu Playboy – první českou vicemiss 2006 Miroslavu Košťanovou (21) strčili dovnitř. „Na titulce je cizinka, ale to nevadí, naše krásná Mirka je uvnitř,“ chlácholil Košťanovou šéfredaktor Playboye Vlado Olexa.

Zatímco všechny missky okupovaly první stranu časopisu Playboy – první českou vicemiss 2006 Miroslavu Košťanovou (21) strčili dovnitř. „Na titulce je cizinka, ale to nevadí, naše krásná Mirka je uvnitř,“ chlácholil Košťanovou šéfredaktor Playboye Vlado Olexa. Trochu slabá útěcha! I tak se ale misska dočkala krásné odměny – polibku od Renaty Langmannové (21).

A polibků se vším všudy. Renata Langmannová dorazila do Solidní nejistoty bez přítele, takže veškeré zábrany byly rázem fuč. A ani Mirka Košťanová, přestože ji doprovázel její přítel, se nebála divokých hrátek s Českou Miss 2006, která se stala kmotrou srpnového čísla pánského časopisu. Nejenže se Košťanová nebála ukázat své intimní partie v časopisu, ale i na středečním večírku. Díky příliš krátkým šatům mohli všichni přítomní muži obdivovat bílé průsvitné kalhotky Košťanové. „Když už se ukázala v Playboy, nemusí se tady stydět ukázat, co má pod sukní,“ smáli se kamarádi Košťanové.

Jako každý měsíc samozřejmě na párty nemohla chybět modelka Hana Mašlíková, která se svými »čtyřkami«, jež si už nechala dvakrát chirurgicky upravit, touží po jediném. Objevit se také na titulní straně Playboye. A vypadá to, že ukáže úplně všechno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.