Báro, co ta prsa?! Skončil karlovarský filmový festival. A na závěrečném večírku se děly věci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Báro, co ta prsa?! Skončil karlovarský filmový festival. A na závěrečném večírku se děly věci...

Herečka Bára Štěpánová si na baru začala cpát bankovky mezi svá bujná prsa a přítomní muži, mezi kterými byli Petr Hapka, se nestačili divit.
Herečka Bára Štěpánová si na baru začala cpát bankovky mezi svá bujná prsa a přítomní muži, mezi kterými byli Petr Hapka, se nestačili divit.

KARLOVY VARY – To byl ale divoký mejdan! Párty Asociace filmových producentů v Grandhotelu Pupp bývá jedním z tradičních vrcholů karlovarského filmového festivalu. Jinak tomu nebylo ani tentokrát.


● Vycpávala si dekolt prachama...
● Merta líbal dceru kolegyně
● Bartoška bavil Klausovou

Do nejnoblesnějšího hotelu v lázeňském městě dorazila utěšená smečka rozdivočelých celebrit, alkohol tekl proudem, a tak se děly věci!

Hudebník Zdeněk Merta (57) je ve Varech bez manželky Zory Jandové (48), a tak si svobody pořádně užívá. Když v Puppu potkal dceru zpěvačky Petry Černocké (57) Báru (29), políbil ji na pozdrav takovým způsobem, že se přítomní nestačili divit. Intimní gesta si pak neodpustili ani během následného velmi důvěrného rozhovoru. Zorko, měla by sis manžela pořádně hlídat!

Pěkně rozjetá byla na baru i herečka Bára Štěpánová (48). Ta si po pár skleničkách začala mezi své bujné poprsí cpát bankovky a takto vyzdobená ňadra pak ukazovala všem mužům, kteří o to měli zájem. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteHned vedle Štěpánové sedící skladatel Petr Hapka (36) jen nevěřícně koulel očima.

Hapka na festival dorazil s rodinou a vycházkovou holí. „To není žádný módní výstřelek, ale poté, co jsem si před několika měsíci zlomil nohu, se bez hole prostě neobejdu. Na druhou stranu se tady na festivalu dost chodí, takže to beru jako formu rehabilitace,“ vysvětloval skladatel, který v Puppu na baru vydržel až do ranních hodin.

Kliknutím zvětšeteNěkteré z přítomných hostů trochu zklamal ředitel festivalu Jiří Bartoška (61). Ten se totiž na večírku zdržel jen krátce a pak ve společnosti Livie Klausové zmizel ve svém oblíbeném Becher´s baru. Jenže tam je vstup jen na zlatou kartu, kterou řada z Bartoškových přátel neměla. „Chtěla jsem s Jirkou pokecat, ale protože je zalezlý v Becheru, nemůžu,“ netajila zklamání jedna z přítomných hereček.




Rosenbergovi zakázali vystoupit!

Zpěvák Glen Hansard: Dělá bodyguarda Markétě Irglové!

Ve Varech vybrali nejlepší snímky: Vyhrál dánský film Ukrutně štastni



POZOR! Velké zpravodajství o posledních hodinách karlovarského festivalu čtěte už zítra v deníku Aha!


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK
Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.