Jiří Bartoška brání festival: SMS pro Žilkovou - Tvou dceru tady nechci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Bartoška brání festival: SMS pro Žilkovou - Tvou dceru tady nechci

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška

PRAHA – Herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška (61) si nejspíš znepřátelil mladičkou Agátu Hanychovou (23) i její maminku Veroniku Žilkovou-Stropnickou (46).


Populární herec si totiž údajně dovolil napsat matce mladé raubířky SMS na její mobil, ve které ji žádá, jestli by Agátě nedomluvila, aby zůstala v Praze a festivalovým Varům se tenhle rok vyhnula. Možná právě proto Agáta tenhle rok festival bojkotovala. „Opravdu mě tam nechtěl? Já jsem tento rok Vary neřešila. Nemám totiž čas tam jet,“ snažila se včera ospravedlnit svoji absenci Agáta, která byla minulý rok ve Varech středem pozornosti a řádila tam jako černá ruka. A to je možná právě ten důvod, proč ji Bartoška na »svém« festivalu už nechtěl ani vidět a napsal Žilkové, i když ta to popírá. „Já jsem s panem Bartoškou nekomunikovala osmnáct let. Nepsal mi a neřešil se mnou věc, která se týká člověka, jenž je pět let dospělý,“ řekla včera deníku Aha! paní Veronika.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (km)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.