Alkoholik Skamene: Opilý usnul v šatně! Chlast mu ničí podnikání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Alkoholik Skamene: Opilý usnul v šatně! Chlast mu ničí podnikání

Takto Skameneho zcela namol vyvedla v květnu z baru tureckého hotelu místní ochranka.
Takto Skameneho zcela namol vyvedla v květnu z baru tureckého hotelu místní ochranka.

PRAHA – Herce Romana Skameneho (54) ničí alkohol! A nedevastuje jen jeho zdraví, ale i podnikání. Skamene se totiž nedávno stal majitelem stavební firmy Šutr. Jenže před pár dny se tak opil, že kdesi ztratil téměř padesát tisíc korun, které byly určeny na výplaty jeho zaměstnanců.


„A kdyby jen to. Roman měl domluvené vystoupení v Městci Králové, dorazil ale tak ožralý, že v šatně usnul na stole a ani se nedostal na jeviště. Nakonec pro něj musela přijet dodávka, do které ho kolegové naložili a v tichosti odvezli,“ prozradil deníku Aha! naštvaný organizátor celé akce.

„Bohužel ten incident z Městce Králové musím potvrdit. Strašně jsem se za Romana styděl. Opravdu spal v šatně na stole a pak jej museli přeložit do dodávky a odvézt. Nechápu, že po tom všem, o co Skamene kvůli chlastu přišel, si už nedá pokoj,“ potvrdil deníku Aha! ostudu hercův kolega, který na akci na rozdíl od Skameneho zvládl vystoupit.

Další ze Skameneho kolegů pak popisuje jinou otřesnou záležitost. „Roman si ve své stavební firmě vyzvedl peníze, které byly určeny na platy jeho dělníků, kterým ty prachy měl dát. Jenže cestou nevydržel a skočil si na pivo. Skončilo to tak, že dva dny o něm nikdo nevěděl. Nakonec se Roman ukázal, řekl, že si nic nepamatuje a že mu peníze na platy asi někdo ukradl. Pomalu s ním přestávají mít trpělivost i jeho nejbližší,“ dodal náš zdroj.

Velké problémy s alkoholem měl přitom Skamene několik let. Pak se zdálo, že s démonem jménem alkohol skoncoval. „Už nepiju. Alkohol je pro mne uzavřená kapitola,“ kasal se herec před rokem.

Že je tomu ale přesně naopak, se potvrdilo už během květnového výletu českých celebrit do Turecka. Tam měl opilý Skamene incident s ochrankou, následně dokonce zkolaboval a pak se i zcela namol pomočil na pokoji. Ani mezinárodní ostuda však kdysi tak talentovaného herce nepoučila a dál si chlastem ničí život.


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.