Kováč uplácí Medkovou dary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kováč uplácí Medkovou dary!

Tenhle prsten bude asi další věc, kterou Kováč kvůli svým výstřelkům zaplatí a věnuje krásné přítelkyni Kláře Medkové.
Tenhle prsten bude asi další věc, kterou Kováč kvůli svým výstřelkům zaplatí a věnuje krásné přítelkyni Kláře Medkové. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Fotbalista Radek Kováč (28) si to žehlí u přítelkyně a modelky Kláry Medkové (22) stále o sto šest! Oba sice jakoukoli krizi ve vztahu popírají, jenže.


Dva týdny poté, kdy ho Aha! přistihlo v objetí s jinou dívkou

..

Poté, co na divoké pitce fotbalistů Kováč »oblejzal« jiné dívky a po redaktorce Aha! vyžadoval orální sex slovy „Půjdeme k tobě domů a vykouříš mi ho“, musí si fotbalista modelku Medkovou předcházet. „Je na mě teď moc hodný, pořád mi kupuje nějaké dárky a vůbec cokoliv si řeknu,“ svěřila se nám modelka.

Vkus na šperky ale asi mezi Kováčovy přednosti zrovna nepatří, proto Medková vyrazila na prezentaci šperků Swatch Bijoux, kde si vybírala kousky z chirurgické oceli. „Mám ráda takovéhle šperky, jednoduché a vkusné,“ rozplývala se u stojánků s prsteny a náhrdelníky.

Po dlouhém vybírání nakonec odešla s náramkem a prstenem ze zimní kolekce v hodnotě přes tři tisíce korun. Koupi zbytku setu hodlá evidentně nechat na provinilém Kováčovi, za kterým koncem tohoto týdne odletí do Ameriky.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.