Naštvaná Jakubisková - Manžela nezkrotí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Naštvaná Jakubisková - Manžela nezkrotí!

Sagvan Tofi  s přítelkyní Alenou konejšili společensky unavenou a na manžela nazlobenou Jakubiskovou.
Sagvan Tofi s přítelkyní Alenou konejšili společensky unavenou a na manžela nazlobenou Jakubiskovou. (: ara)

PRAHA – Kontroverzní první dáma československého filmu Deana HorváthováJakubisková (50) ukočírovala produkci filmu Bathory, delegaci herců a tvůrců na pražské premiéře Bathory i afterpárty. Na manžela a režiséra filmu v jedné osobě – Juraje Jakubiska – (70) je však krátká!

Jak při uvádění premiéry v pražském kině ve Slovanském domě, tak i na afterpárty nenechala Deana Jakubisková na svém manželovi Juraji Jakubiskovi ani nit suchou a neustále do něj »šila«. „Nechej mě domluvit!“ okřikla Jakubisková v jednu chvíli manžela Juraje, když jí chtěl do dobře připraveného monologu jen na okamžik skočit s doplňující informací. „A pak že já mám vždycky poslední slovo. Navíc, co nezařídím já, to není.“ postěžovala si všem přítomným producentka a herečka Jakubisková.

Jakubisko se ale s nespokojeností své ženy vypořádal po svém. Na afterpárty trávil totiž většinu času u pultu s moravským vínem a o dámskou společnost neměl nejmenší nouzi! Zato nazlobené a opuštěné manželce Deaně už krátce po půlnoci dělalo společnost jen několik skleniček s různým obsahem od vína až po minerálku. Ze samoty ji vysvobodil až Sagvan Tofi, který se na párty objevil netradičně s Alenkou, matkou své dcery Aničky.

Ester Kočičkovou nikdo nemohl dostat od doutníku a skleničky bílého vína. Celý večer prodebatovala s přáteli právě o Alžbětě Bathory. „Dělala prostě jen co musela,“ komentovala postavu krvavé kněžny feministka Kočičková.

11.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.