Jovanka Skrčeská, milenka Pepy Vojtka: Psychicky se zhroutila! Je na prášcích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jovanka Skrčeská, milenka Pepy Vojtka: Psychicky se zhroutila! Je na prášcích!

Jovanka Skrčeská
Jovanka Skrčeská (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Milenka frontmana skupiny Kabát Josefa Vojtka byla údajně na prášcích! Psychický stav Jovanky Skrčeské (29) nebyl zrovna nejlepší ve chvíli, kdy se na veřejnost provalila kauza o tom, že své nejlepší kamarádce Libušce Vojtkové (27) přebrala manžela.

Milenka frontmana skupiny Kabát Josefa Vojtka byla údajně na prášcích! Psychický stav Jovanky Skrčeské (29) nebyl zrovna nejlepší ve chvíli, kdy se na veřejnost provalila kauza o tom, že své nejlepší kamarádce Libušce Vojtkové (27) přebrala manžela. Stres a deprese údajně zaháněla utišujícími léky. Její postava kost a kůže by také napovídala tomu, že její psychika je hodně otřesena, a to zřejmě ještě i dnes, kdy se s Pepou (43) oficiálně ukazuje na všech akcích.

Kolegové z divadla se také shodují na tom, že šíleně zhubla. „Divíte se mi? Zpočátku to bylo strašné, v divadle se na mě dívali skrz prsty a média mi to také neulehčila. Ale já jsem si řekla, že to musím ustát za každou cenu. Naštěstí se vše vrací do starých kolejí,“ tvrdí Jovanka, která, i když je přesvědčena, že neprovedla nic zlého, zažívala jedno ze svých velice těžkých životních období. Ani láska rockera Pepy nepřebila stavy stísněnosti a úzkosti. „Mám čisté svědomí. Pravdu o tom, co se stalo, víme jenom my tři a nikdo se ji nikdy nedozví. To, co se píše, jsou jen smyšlenky,“ řekla Super.cz Jovanka. „Můj vztah s Pepou beru jako každý jiný předtím, buď to vyjde, nebo ne. O dítěti zatím neuvažuji,“ dodala tanečnice, která už si Pepou zřejmě není stoprocentně jistá. A tak se i teď někdy podvolí lékům. „Jovanka cítí, že už nemá Pepu tolik pod kontrolou, má strach, aby jí neutekl, je z toho nervózní, takže když někdy nespí, pár tabletek Lexaurinu se pak rozhodně hodí,“ tvrdí zdroj. Tyto léky se užívají při úzkosti, napětí a podrážděnosti.´

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.