Miss Hadašová - Nový milenec! Spí s Feninem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Hadašová - Nový milenec! Spí s Feninem!

Lucie Hadašová se zakoukala do mladého fotbalisty.
Lucie Hadašová se zakoukala do mladého fotbalisty. (Aha! – Martin Hykl, Denisa Hamerníková)

PRAHA – Loňská Česká Miss Lucie Hadašová (22) má nového milence! A ne ledajakého, sáhla po českém fotbalovém reprezentantovi Martinu Feninovi (21). Ten na sebe naposledy upozornil minulý týden, když namol opilý zkopal v centru Prahy neznámého muže.

Loňská Česká Miss Lucie Hadašová (22) má nového milence! A ne ledajakého, sáhla po českém fotbalovém reprezentantovi Martinu Feninovi (21). Ten na sebe naposledy upozornil minulý týden, když namol opilý zkopal v centru Prahy neznámého muže. „Ano, Lucka s Feninem skutečně občas spí, ale je to vztah jen o sexu. Žádná velká láska. Podobné to předtím měla i s hokejistou Bednářem. Lucka s takovými vztahy očividně nemá problém,“ práskla modelku jedna z jejích kamarádek.

„Martina samozřejmě znám, je to můj kamarád,“ přiznala deníku Aha! Hadašová. Jak moc je jejich kamarádství intenzivní, ale nechtěla specifikovat. „Asi se s ním budu muset sejít a o všem si promluvit,“ dodala vnadná blondýna.

Ta přitom byla ještě nedávno spojována s hokejistou Jaroslavem Bednářem a právě misska měla být hlavním důvodem jeho rozchodu se zpěvačkou Helenou Zeťovou. Jenže Bednář už je zase se Zeťovou, a tak se dalo očekávat, že se Lucka bude muset poohlédnout po jiném sportovci.

A tím je právě fotbalový útočník Martin Fenin. Ten měl ještě před několika měsíci pověst vzorňáka, který je ideálem pro fotbalovou mládež. A Fenin sliboval: „Z peněz a slávy se nezblázním. Na prvním místě je u mě fotbal.“ Jenže to už je minulost. Fenin po nocích flámuje ve společnosti modelek a děvčat nepříliš valné pověsti. To je smutný pohled na bývalou modlu fotbalových žáčků. „Martin si o sobě myslí, že je mistr světa a že mu všechno projde. Incident v centru Prahy zdaleka nebyl jediný, do kterého se v poslední době zapletl,“ prozrazuje jeden z jeho kamarádů.

4.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.