Exkluzivně - Bára Basiková se dnes vdává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Exkluzivně - Bára Basiková se dnes vdává!

Bára Basiková se svým třetím vyvoleným – Petrem Polákem.
Bára Basiková se svým třetím vyvoleným – Petrem Polákem. (Aha! – Martin Hykl)

KONICE – Zpěvačce Báře Basikové (45) dnes již potřetí zaznějí svatební zvony! V městečku Konice na Prostějovsku si totiž již za pár chvil vezme za muže svého přítele Petra Poláka (30). A deník Aha! je u toho!

Zpěvačce Báře Basikové (45) dnes již potřetí zaznějí svatební zvony! V městečku Konice na Prostějovsku si totiž již za pár chvil vezme za muže svého přítele Petra Poláka (30). A deník Aha! je u toho!

Samotný obřad se bude konat na hradě Bouzov a svatební hosty, kterých zatím dorazilo zhruba třicet, na místo doveze autobus. Svatebčané se srocují u ženichova domu a nervózně uždibují připravené pohoštění.

Petr Polák se musel před obřadem uklidnit panákem tvrdého alkoholu. Nevěsta přijela vzápětí mercedesem a všechny oslnila svou krásou.

Bára se vdává potřetí – jejím prvním vyvoleným byl Petr Jícha, který přijal její příjmení Basika, v roce 1990, rok po rozvodu (1997) se jejím chotěm stal Jaromír Pizinger, loni po druhém rozvodu se pak seznámila s Petrem Polákem. Ten byl PR manažerem muzikálu Obraz Doriana Graye, ve kterému Bára hrála. Spolu také údajně čekají dítě, Bářino třetí, neboť z prvního manželství má už patnáctiletá dvojčata Marii a Annu. Basiková se ovšem spekulacím, že je těhotná, brání a tvrdí, že pouze přibrala.


Více o svatbě čtete již zítra v tištěném deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.