Diana Kobzanová - Je bez chlapa! Rozchod s Haštavou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Diana Kobzanová - Je bez chlapa! Rozchod s Haštavou?

»Dostaneš parádní kopačky« – tenhle postoj Diany Kobzanové mluví za vše. A kopačky dostal údajně její nový milenec Jaroslav Haštava.
»Dostaneš parádní kopačky« – tenhle postoj Diany Kobzanové mluví za vše. A kopačky dostal údajně její nový milenec Jaroslav Haštava. (Aha! – Martin Hykl, Kateřina Kalibánová, ara)

PRAHA – Zase je sama! Modelka Diana Kobzanová (23) je zřejmě opět bez chlapa! Údajně měla vykopnout svého nového milence Jaroslava Haštavu (34). Na její poměry asi neměl dostatek peněz. Diana je totiž zvyklá na pěkně prachaté milence – nejlépe fotbalisty nebo lidi, kteří mají něco společného se sportem.

Poslední přítel, miliardář Tomáš Petera, byl pro blonďatou modelku ideální partie, bohužel se však před půlrokem rozhodl Kobzanovou opustit a vrátit se ke své družce Denise a dvojčátkům, jejichž je otcem. A to missku, která kvůli hanbatým fotkám přišla o korunku, dost ranilo.

Z rozchodu se nemohla vzpamatovat a dlouho ho před veřejností tajila. Dokonce ani nikdy oficiálně nepřiznala, že má poměr s podnikatelem Jaroslavem Haštavou. A to ani tehdy, když ho deník Aha! několikrát přistihl, jak odjíždí z jejího bytu. „Svůj soukromý život nechci komentovat,“ reagovala před časem Kobzanová. A dobře udělala, dle našich informací je totiž vztah u konce, takže Haštava byl jen malou epizodou v životě Diany – takovým hezkým povyražením.

Podobný konec měl i vztah s fotbalistou Martinem Jiránkem, který však žil s Dianou podstatně delší dobu než Haštava. Kvůli opakovaným nevěrám ho však moderátorka a modelka poslala k vodě. To, že zničila manželství a Jiránka odloudila od těhotné manželky, tehdy Diana ale vůbec neřešila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.