Myla lidem obrazovky zevnitř - Teď skončila u popelářů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Myla lidem obrazovky zevnitř - Teď skončila u popelářů!

Andrea Kerestešová ve slavné reklamě, kdy myla obrazovky.
Andrea Kerestešová ve slavné reklamě, kdy myla obrazovky. (www.kerestesova.sk)

PRAHA – Skončila u popelářů! Slovenská modelka a herečka Andrea Kerestešová (24), která se proslavila rolí ve filmu Rafťáci nebo účinkováním v reklamě jednoho telefonního operátora, pracuje u popelářů!

Skončila u popelářů! Slovenská modelka a herečka Andrea Kerestešová (24), která se proslavila rolí ve filmu Rafťáci nebo účinkováním v reklamě jednoho telefonního operátora, pracuje u popelářů!

„Andrea připravuje televizní pořad, ve kterém si vyzkouší různé netradiční situace. Už si zkusila například práci bagristky nebo popelářky,“ prozradil nám člen štábu, který pořad Andrea v akci natáčí. Kerestešovou znají čeští diváci především z filmu Rafťáci, kde hrála vysněnou dívku Kláru, po které mocně toužil Jirka Mádl. Velkou pozornost na sebe strhla i sexy reklamou, ve které myla televizním divákům obrazovky zevnitř. Jak se zdá, tak Andrea zkrátka ví, jak na sebe upoutat pozornost.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.