Vladimír Dlouhý: Zase ho zabíjí chlast... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladimír Dlouhý: Zase ho zabíjí chlast...

Tahle fotka je sice z televizního natáčení, ale k alkoholu má Vladimír Dlouhý blízko i »v civilu«…
Tahle fotka je sice z televizního natáčení, ale k alkoholu má Vladimír Dlouhý blízko i »v civilu«… (ČTK)

PRAHA – Populární herec Vladimír Dlouhý (50) znovu propadl alkoholu a spolu s bezednou skleničkou se zřejmě vrátila i těžká nemoc. Kvůli prasklým žaludečním vředům kdysi skoro umřel. Teď má nesnesitelné bolesti znovu…

„Vypadá to, že Vladimírovi se udělaly vředy znovu. Důvodem je, že příliš nezměnil svůj životní styl,“ říká jeden z jeho přátel. „Vladimíra žaludeční vředy trápily strašně dlouho. Měl kvůli nim takové bolesti, že někdy dokonce brečel. Jenže místo aby si došel k lékaři, zaháněl bolest tvrdým alkoholem, který ale ve výsledku vředy ještě zhoršoval,“ vzpomíná jeden z Dlouhého kolegů. To přiznává i sám herec. „V té době jsem chlastal extraligu. Jenže pak mi jednou vředy praskly a můj život visel na vlásku. A tak jsem pití omezil,“ kál se před časem Dlouhý.

Ke změně ho prý přivedla i jeho partnerka, herečka Petra Jungmannová (36), která mu v říjnu 2006 porodila dvojčata Jana a Jiřího. Jenže teď je všechno zase jinak. Dlouhý se znovu oddává nekonečným alkoholovým jízdám. „Nedávno jsem Dlouhého potkal v jedné hospodě kousek od I. P. Pavlova. Nevěděl o světě a pil takovým způsobem, jako kdyby se blížil konec světa,“ popsal deníku Aha! jeden ze čtenářů.

Nešťastní jsou z herce i lékaři. Alkohol totálně ničí Dlouhého organismus. „Opět občas mívá nesnesitelné bolesti žaludku, takže je skoro jisté, že má zase vředy a že bude muset na další operaci. K tomu má silně poškozenou imunitu, takže třeba před časem se mu na obličeji udělal strašný ekzém, kterého se nemohl několik měsíců zbavit,“ popisuje jeden z hercových přátel.

Stane se alkoholismus Dlouhému osudným, nebo se mu podaří tohoto démona porazit? Zatím to bohužel vypadá spíše na první možnost…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.