Ivana Andrlová se tulila k Čenskému | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ivana Andrlová se tulila k Čenskému

Jan Čenský a Ivana Andrlová si spolu zahráli v pohádce Princové jsou na draka, kde zazněla i slavná písnička »Dělání«.
Jan Čenský a Ivana Andrlová si spolu zahráli v pohádce Princové jsou na draka, kde zazněla i slavná písnička »Dělání«. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Herec a moderátor Jan Čenský (43) se tulil k Ivaně Andrlové (43)! Oba dva jsou totiž dlouholetí kamarádi, hráli spolu v legendární pohádce Princové jsou na draka, a teď spolu.


PRAHA – Herec a moderátor Jan Čenský (43) se tulil k Ivaně Andrlové (43)! Oba dva jsou totiž dlouholetí kamarádi, hráli spolu v legendární pohádce Princové jsou na draka, a teď spolu budou dokonce moderovat Dětskou pyramidovou show! „Když vidím opuštěné děti, je mi to moc líto,“ prozradila Ivana, čím ji charitativní akce zlákala. Kliknutím zvětšeteA Honza Čenský ji bude moderovat už podruhé. Dalšími celebritami, které se do Dětské pyramidové show zapojily, jsou Kateřina Brožová, Šárka Vaňková či Martin France. „Takovýchto akcí je stále málo, proto je třeba se opuštěným dětem věnovat o to více,“ apelovala na účastníky tiskovky v Molotow Coctail baru Kateřina. Pestrý program nabitý pěveckými vystoupeními a muzikálovými scénami se uskuteční v Divadle Broadway v úterý 20. června.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.