Rosnička Vítová: Poprvé ukázala dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rosnička Vítová: Poprvé ukázala dceru!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Rosnička Romana Vítová oslavila 31. narozeniny a poprvé světu ukázala svůj nejkrásnější dárek – dvouměsíční dceru Sofii, kterou má s producentem Petrem Jáklem!

„Zcela objektivně říkám, že naše »mazlinka« je nejkrásnější na světě. Nad prací nepřemýšlím, když mám doma takový poklad. Je to krásný kolotoč přebalování, kojení, říhání,“ směje se Vítová, která zatím nepomýšlí, že by dceru uvedla do společnosti. Raději si ji užívá doma nebo při procházkách. Však jí také pořídila hned několik kočárků Concord!

„Jeden je taková terénní trojkolka do přírody, druhý do města,“ dodává Romana, která už se dostala i na svou původní váhu. Před porodem totiž přibrala díky zavodnění jednadvacet kilo! „Kila šla dolů sama. Moc jsem se za ty dva měsíce od porodu nevyspala, každé tři hodiny jsem kojila, tak možná i proto. Teď, po konci šestinedělí Sofinka už víc spí, takže se vyspím i já,“ říká šťastná maminka Romana.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.