Šeredová ukázala míče! Proč nepřijela Victoria Beckham? Komplex z prsaté Aleny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šeredová ukázala míče! Proč nepřijela Victoria Beckham? Komplex z prsaté Aleny?

Italové slintají nad Alenou!
Italové slintají nad Alenou!

MNICHOV – Tolik krásy na pár metrech čtverečních! Těsně před dnešním zahájením fotbalového mistrovství světa v Německu zorganizovala firma Triumph International, největší evropský.


>Má rozpůlené srdce
>Těhotná prý není
>Nechala si ušít dres

Kliknutím zvětšete

MNICHOV – Tolik krásy na pár metrech čtverečních! Těsně před dnešním zahájením fotbalového mistrovství světa v Německu zorganizovala firma Triumph International, největší evropský výrobce dámského spodního prádla, v Mnichově neobvyklou módní přehlídku. Speciální »fotbalové« podprsenky ve tvaru míčů na ní předvedly nejhezčí partnerky světových fotbalových hvězd. A mezi nimi... I Češka Alena Šeredová (28), kterou už rok svírá v náručí urostlý Ital Gianluigi Buffon, Kliknutím zvětšetenejdražší fotbalový gólman planety!

Kromě svůdné Aleny se na molu promenádovaly i topmodelka Raica Oliveira, partnerka brazilského ostrostřelce Ronalda, a Pamela Díaz, přítelkyně Chilana Manuela Neiry. Victoria Beckham, manželka anglického kapitána Davida Beckhama, na poslední chvíli účast zrušila. Že by komplex při pohledu na bujné poprsí Aleny Šeredové...? Šeredová na molu rozhazovala úsměvy a v zákulisí vyvracela spekulace, že její vztah s Buffonem, který je zapleten do obří sázkové aféry v italské lize, prochází těžkou krizí. I když... Svatba, která se měla konat v létě v Čechách, bude opravdu přece jen asi odložena. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteŠeredová ale zároveň popřela zprávy, že je v jiném stavu: „Právě jsem si udělala těhotenský test. Je negativní!“ Na šampionátu bude mít prý Šeredová své fanouškovské srdce rozpůlené. „Jsem Češka, miluji svou vlast a jsem na ni hrdá. Zároveň ale miluji svého Gigiho a vím, že by špatně nesl, kdybych fandila někomu jinému než Itálii,“ svěřila se listu Corriere della Sera s tím, že si nechala do hlediště ušít speciální dres – jedna jeho půlka je česká a druhá italská. A komu bude fandit, až na sebe oba týmy, kterou jsou spolu v jedné základní skupině, narazí? Místo odpovědi jen mnohoznačný úsměv... Do Německa bude prý z Turína létat na každý zápas italského nároďáku.


Autor: (red)
Foto: ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.