Michal Dočolomanský - Takhle bojuje s rakovinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Michal Dočolomanský - Takhle bojuje s rakovinou!

Michal Dočolomanský se mění k nepoznání. Přesto s rakovinou statečně bojuje.
Michal Dočolomanský se mění k nepoznání. Přesto s rakovinou statečně bojuje. (Plus 1 deň)

BRATISLAVA – Z nestárnoucího seladona plného života a elánu je stařec poznamenaný zabijáckou nemocí! Michal Dočolomanský (66), který u nás získal popularitu díky hlavním rolím ve filmech Adéla ještě nevečeřela a Tajemství hradu v Karpatech, se během šesti měsíců boje se zákeřnou rakovinou plic změnil k nepoznání. Dva měsíce chemoterapie drasticky změnily jeho zjev!

Ještě před dvěma měsíci na představení v Levicích sršel Dočolomanský energií a nikdo by nehádal, s jakou prokletou chorobou bojuje. Na úterní návštěvu Dětského kardiocentra, kde jej zastihl slovenský deník Plus 1 deň, ale přišel úplně jiný člověk. Herec výrazně zhubl, propadlá tvář se mu zaplnila vráskami a kdysi černá kštice zmizela do nenávratna, proto ji nahradila bílá čapka.

A i když s dětmi vtipkoval a tvářil se spokojeně, bylo bohužel na první pohled poznat, jak s ním rakovina cvičí. Lékaři Dočolomanskému diagnostikovali nádor na plicích v lednu tohoto roku, herec se začal ihned léčit. Podstoupil ozařování i chemoterapii, a i když občas dál zlobí s kouřením, všichni jeho blízcí i fanoušci doufají, že se nevzdá, nad rakovinou zvítězí a dál bude divákům rozdávat radost!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.