Pravda o porodu Ivany Gottové: Miminko nemohlo DÝCHAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pravda o porodu Ivany Gottové: Miminko nemohlo DÝCHAT!

PRAHA – Deníku Aha! se podařilo získat šokující svědectví, které do detailu popisuje neuvěřitelně dramatické okolnosti, které provázely narození čtvrté dcery Karla Gotta (68) a Ivany Gottové (33) Nelly Sofie.


„Ivana byla na kontrole u pana docenta a hned po ní ji odvedli na rizikové oddělení do čtvrtého patra, které je hned vedle porodních sálů. Tam jsou monitory, které sledují životní funkce ještě nenarozených dětí. Aby měla Ivanka klid a byla tam sama, tak všechny maminky, co tam byly, dali jinam,“ popisuje předporodní manévry náš zdroj z podolské porodnice. „Většinu doby měla Gottová přes hlavu prostěradlo, aby ji snad někdo nepoznal. K tomu pak dost úkolovala zdravotnický personál,“ říká svědkyně. „Monitory bohužel u miminka odhalily problémy s dýcháním a snad dokonce i nějaké krvácení. Ivana musela rychle na sál,“ popisuje. „Karel se o narození dcery dozvěděl, až když bylo po všem. Ivana ležela na JIPce až do pátku, než ji přesunuli na pokoj, za který si musela připlatit. Když Karel přišel do nemocnice poprvé, bylo jedenáct hodin večer a Ivanka spala. Proto musel jednat přímo s lékaři, kteří mu Nellynku přinesli, aby si ji mohl pochovat,“ tvrdí náš zdroj.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová, Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.