Kerndlovi se bojí o dceru: Hrozí Tereze rakovina? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kerndlovi se bojí o dceru: Hrozí Tereze rakovina?

Tereza na sebe upozorňuje nejen zpěvem, ale i sexy oblečením.
Tereza na sebe upozorňuje nejen zpěvem, ale i sexy oblečením. (Aha! – Martin Přibyl, Marek Pátek, a Jiří Turek)

PRAHA – Známý jazzman Laďa Kerndl (62) se moc bojí o svou dceru Terezu (21). Podle něj je totiž předurčena k tomu, aby dostala rakovinu!

Známý jazzman Laďa Kerndl (62) se moc bojí o svou dceru Terezu (21). Podle něj je totiž předurčena k tomu, aby dostala rakovinu! „To víte, mám o ni velký strach, protože rakovinu máme v rodině. Prošel jsem si tím já, moje žena Milada, její táta i můj otec,“ pokračoval s obavami v hlase Kerndl s tím, že dceři hrozí velké riziko, že ani ona této zákeřné nemoci neunikne. „Je pod neustálým lékařským dohledem, chodíme na pravidelné prohlídky,“ přiznal deníku Aha! Kerndl na křtu své nové desky Golden Evergreens, na níž si zazpívala i Tereza.

Podle odborníků může zákeřná nemoc překvapit Terezu kdykoliv. „Ohrožení je stejné pro všechny orgány, genetické zatížení je obrovské, navíc rakovinný nádor lymfatických uzlin, kterým si prošel pan Kerndl, patří k těm velmi agresivním,“ řekl nám odborník, který si nepřál být jmenován.

Situace však pro Terezu není tak beznadějná, jak by se mohlo na první pohled zdát. „Pokud se na nádor přijde včas, je šance na vyléčení vysoká. O tom ostatně svědčí vyléčení pana Kerndla i jeho manželky,“ uvedl odborník.

Tereza si však Damoklův meč v podobě rakoviny nepřipouští a v současné době tvrdě pracuje na své třetí sólové desce. „Vše je skvělé, jsem teď moc šťastná,“ prohlašovala po celou dobu křtu, na který ji přišel podpořit i její přítel a manažer René Mayer (37). „Bude teď hodně koncertů a v srpnu vyrazíme s Reném někam na dovolenou,“ maluje si Tereza růžovou budoucnost a žádné větší nebezpečí si podle úsměvů, kterými celou dobu jen hýřila, nepřipouští.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.