Petr Novotný zase blbne - Miliony za Evu a Vaška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Novotný zase blbne - Miliony za Evu a Vaška!

Petr Novotný chystá koncert pro minimálně 150 tisíc lidí.
Petr Novotný chystá koncert pro minimálně 150 tisíc lidí. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Tak tomu se říká akce tisíciletí! Baviči a podnikateli Petru Novotnému (60) prostě nestačí podivné hrátky se štěchovickým pokladem, tenhle byznysmen se teď rozhodl vytvořit rekord v počtu diváků a jedním vrzem vydělat až stovky milionů.

Pořadatel slavného strahovského koncertu k padesátinám bratří Nedvědů, který 21. června 1996 sledovalo na 70 tisíc diváků, hodlá příští rok akci zopakovat, tentokrát pod horou Říp! Hlavní hvězdy? Eva a Vašek!

„Rok propagace Petrovi stačí, aby mohl k Řípu navézt sto padesát tisíc lidí z celé republiky. A to minimálně!“ tvrdí zdroj z jeho okolí. Prý se jedná i s dalšími hvězdami, v hledáčku je údajně i sám Karel Gott. „To bych si nechala líbit,“ řekla nám nakvašená Eva Ševčíková, že už o přísně utajované akci víme, a práskla telefonem. Ani Novotný nepustil chlup. „Ještě nejsou podepsané smlouvy s umělci. Něco chystáme, ale do světa vypouštíme i smyšlenky, abychom všechny zmátli,“ mlží zaskočený majitel umělecké agentury 6P. Pokud se akce bude konat, součástí vstupenky bude jako bonus DVD s nejlepšími písničkami Evy a Vaška.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.