Jiří Krampol: S Aha! se nenudím ani v Turecku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiří Krampol: S Aha! se nenudím ani v Turecku!

Za prachy a do Aha!, svlíknu se i donaha!“ žertoval Jiří Krampol s manželkou Hankou.
Za prachy a do Aha!, svlíknu se i donaha!“ žertoval Jiří Krampol s manželkou Hankou. (Aha! – David Kundrát)

BELEK – Poslední z řady mejdanů, které české celebrity před svým dnešním návratem z Turecka na riviéře uspořádaly, skončil ve vodě! V hotelovém bazénu totiž včera v jednu nad ránem nedobrovolně skončila Renata Langmannová (22)! Proč? Shodila ji do něj podnikatelka Naďa Kalinovská!

Česká miss Langmannová si však na svou pomstu počkala. O chvíli později se svou maminkou vysmátou ženu popadly, odvlekly ji k bazénu, a na revanš ji do vody hodily také. A kde byli Karel Štědrý (72) a opilec Roman Skamene (54)?

Přitom večer začal nevinně. Jiří Krampol si na pláži rozložil noviny a pochvaloval si, že s Aha! se nenudí ani v Turecku. Parafrázoval tak reklamní slogan »S Aha! se nenudím ani v Rumunsku«, který u nás před časem vzbudil velké protesty Rumunska. „Za prachy a do Aha!, svlíknu se i donaha!“ žertoval populární bavič.

A pak už se šlo na diskotéku, kde probíhalo vyhlášení tenisového turnaje, který sem všechny přilákal. Na den sem dokonce dorazila i dcera Petra Jandy Marta, jejíž bývalá macecha Martina se zájezdu účastní. „Jen bych rád upozornil, že je to turnaj FV Plast, a ne FV Chlast, jak to letos někteří pojali,“ pokáral na začátek přítomné ředitel turnaje Jiří Marek. Myslel tím zřejmě hlavně Skameneho, který byl většinu zájezdu nezvěstný a jinak pořád zmateně sháněl ztracenou kreditní kartu a mobil.

Na výčitku však Roman nereagoval, střihl si dva tanečky na parketu a šel spát. Měl náročný týden… Ostatní se rozhodit nenechali. Chyběl jen Karel Štědrý, kterého upoutaly na pokoji střevní potíže, což jeho přátelé s oblibou celý večer glosovali. Pak se společnost přesunula k baru, kde probíhala zábava až do rána. Zdeněk Podhůrský určil za hlavní nápoj noci tequilu, a ta je zřejmě všechny tak rozparádila, že se rozhodli zchladit v bazénu…

4.6.2008


Co dalšího se v Turecku dělo poslední noc a pár hodin před odletem? Kdo se svlékl donaha? Čtěte již zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.