Herec Jiří Pecha (63) - Vážná nemoc! Jeho stav mě trápí, trne hrůzou kamarád Bolek Polívka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Jiří Pecha (63) - Vážná nemoc! Jeho stav mě trápí, trne hrůzou kamarád Bolek Polívka

Jiří Pecha
Jiří Pecha (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

BRNO – Vážná nemoc! Nejlepšího kamaráda Bolka Polívky (58), herce Jiřího Pechu (63) ničí vážné zdravotní komplikace. Vleklé potíže se zdravím ho trápí už dva roky. Podstoupil těžkou operaci žaludečních vředů, ze které se více než rok vzpamatovával. Teď mu ovšem lékaři odhalili další životu nebezpečný problém.

„Jirkovi zjistili, že má jednu ledvinu menší než tu druhou, a tak je furt v nemocnici na nějakých vyšetřeních, aby zjistili, čím to je. Dost mě to trápí,“ smutně přiznal Pechův velký kamarád Bolek Polívka.

„Pan Pecha je dlouhodobě nemocný, takže žádná jeho představení už dlouho nemáme nasazená,“ prozradila nám tisková mluvčí Divadla Bolka Polívky. „Ano, jsem nemocný. Holt už mi zdraví neslouží tolik jako dřív,“ přiznal nevesele Pecha, který jinak o svých zdravotních problémech nechce příliš hovořit. Každopádně je jasné, že jej neustálé pendlování mezi nemocnicí a domovem, kde se také léčí, pořádně zmáhá.

„Vím, že kvůli těm vředům měl nesnesitelné bolesti a doufal, že to operace spraví. Trochu se mu sice ulevilo, ale zase musí jíst neuvěřitelné množství léků. A teď se k tomu přidal i ten problém s ledvinami. Jirkovi je opravdu někdy hodně špatně,“ dodal další z jeho brněnských kumpánů. Pecha kvůli své nemoci také přišel o pořádný balík peněz. Nejenom o peníze za zrušená představení, ale dokonce musel odmítnout i několik rolí ve velmi lukrativních seriálech. „Doufám, že se Jirka dá rychle do pořádku, protože už s ním počítám do svých her,“ řekl deníku Aha! herec Martin Trnavský, který vedle role v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě zvládá v Brně šéfovat i divadelnímu spolku Frída.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.