Hana Mašlíková - Noc na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hana Mašlíková - Noc na kapačkách!

Hana Mašlíková celý den řádila na sluníčku. Opalovala se bez horního dílu plavek – své vylepšené poprsí musí vystavit na odiv!...
Hana Mašlíková celý den řádila na sluníčku. Opalovala se bez horního dílu plavek – své vylepšené poprsí musí vystavit na odiv!... (Aha! – David Kundrát)

BELEK – Modelka Hanka Mašlíková (24) při focení v Turecku zkolabovala a po dramatickém převozu do nemocnice v ní strávila noc na kapačkách! Dagmar Patrasovou (52) u bazénu obtěžoval transsexuál a její manžel Felix (64) tomu jen nevěřícně přihlížel! A lékařskou pomoc musela vyhledat i mladičká přítelkyně bonvivána Zdeňka Podhůrského (49) Ilonka (22). Ta si rozsekla bradu na toboganu!

A Patrasovou obtěžoval transsexuál!

Zranění Podhůrského přítelkyně se odehrálo hned na začátku třetího ročníku tenisového turnaje celebrit, který se koná v resortu Belek na turecké riviéře. „Ilona na tobogan sedla jako první, za ní jel Zdeněk a já,“ popsal deníku Aha! nehodu Vlasta Hájek, přítel sexbomby Zuzany Belohorcové. „Na konci toboganu to s ní smýklo, udeřila se do čela a do brady a zmizela pod vodou. Okamžitě se ale vynořila a vypadalo to, že je v pořádku. Jenže pak jí začala téct z brady krev, vyštípl se jí tam celý kus, a musela do nemocnice na šití,“ dodal Hájek. „Ani nevím, kolik mám stehů. Moc,“ potvrdila Ilona se zalepenou bradou.

Druhou hospitalizovanou byla modelka Hana Mašlíková. Ta v pátek ráno fotila v nedalekém skanzenu pod vodopády kalendář fotografa Jaroslava Urbana pro FV Plast a na slunci strávila i celý den. Večer ale dostala migrénu, zkolabovala a do nemocnice ji odvezla houkající sanita. „Nemohla jsem ani vstát z postele,“ říká Hanka. Mašlíková ve špitále dostala kapačky a musela v něm strávit noc, než byla včera ráno propuštěna.

Úplně jiný zážitek měla Dagmar Patrasová. Zatímco s manželem Felixem a dcerou Aničkou relaxovala u bazénu, připlaval k ní německý transsexuál, položena-polomuž, a snažil se s Dádou navázat konverzaci. Zřejmě v »královně Koloběžce« poznal hrdinku v Německu populárního seriálu Návštěvníci. Na nechtěné námluvy své ženy Felix jen nevěřícně zíral, aby pak nad vším mávl rukou a s vědomím, že z tohoto mráčku nezaprší, se opět vystavil slunci…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.