Luděk Sobota oslavil 65. narozeniny - Skoro nikdo nepřišel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Luděk Sobota oslavil 65. narozeniny - Skoro nikdo nepřišel!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Večírek bez hostů! Oslavu svých 65. narozenin si komik Luděk Sobota naplánoval v nejhorším termínu, ve kterém jen mohl. Většina jeho kamarádů totiž v úterý odcestovala na tenisový turnaj do Turecka. A tak se nemohl divit, že pak slavil jen s hrstkou přátel.

„Nejvíc ho mrzí, že nepřišla Jana Švandová, která je v Praze a přijít slíbila,“ shodli se Luďkovi kamarádi. Skoro na samotný závěr večírku přispěchal Petr Nárožný, který už byl málem také na černé listině těch, kteří bez omluvy nedorazili.

„Bylo naprosto nesmyslné uspořádat oslavu v úterý. Luděk věděl, že všichni odjíždíme do Turecka, on i jeho žena měli jet s námi, mohli jsme si udělat malou párty tady a s tou velkou počkat,“ shodla se parta jeho kamarádů, mezi kterými nechyběli Pepa Dvořák, Jiřina Bohdalová nebo Karel Štědrý.

Rodina však Luďka nenechala ve štychu, mladší syn Ládík dorazil na oslavu dokonce rovnou od maturity. „Mám ji, ale nebylo to nejlepší, mám samé trojky,“ oddechl si mladý Sobota.

Mezi hosty nechyběli ani manželé Rosákovi, Ivan Mládek a mim Jaroslav »slepice« Čejka, kterému povolila jeho stopětiletá maminka vycházky. „Chce, abych byl neustále doma s ní, tuhle oslavu jsem si však nemohl nechat ujít,“ řekl deníku Aha! Čejka, jehož trápí problémy s kolenními klouby. Je to tak zlé, že ho dokonce museli snést na zádech do spodní části pizzerie Gusto, kde oslava probíhala.

Spíše nervózní než šťastná byla manželka oslavence Adriana Sobotová. „Je toho na mě moc, navíc jsme tady měli ty problémy se zvukem, a celý den to bylo tak hektické, že si to člověk ani pořádně neužije,“ řekla deníku Aha! Adriana, jež svého muže obdarovala sochou nahé ženy. „Ta se mu bude moc hodit do pracovny,“ smála se herečka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.