Sexbomba Andrea Vránová-Kloboučková: Chci se fotit nahá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexbomba Andrea Vránová-Kloboučková: Chci se fotit nahá!

Andrea Vránová-Kloboučková před pěti lety ukázala své tělo v časopise Playboy.
Andrea Vránová-Kloboučková před pěti lety ukázala své tělo v časopise Playboy. (Playboy/Jan Tůma, www.photojan.cz)

PRAHA – Modelka Andrea Vránová-Kloboučková (25) je opět ve formě. A chce se zase fotit nahá! Před pěti lety nafotila sérii erotických snímků pro Playboy, kde se nebála ukázat svá velká ňadra, a teď se chce světu opět pochlubit svými ladnými křivkami. „Za půl milionu se svléknu, už totiž konečně vypadám jako před pěti lety.

  • Svlékne se za 500 tisíc Kč
  • Už je zpátky na svých mírách
  • Manžel s tím nemá problém

Mám zpátky své míry,“ smála se Vránová-Kloboučková, maminka malé Aničky (2,5), jež se v roce 2001 umístila jako druhá vicemiss ČR.

Jako většina žen totiž po porodu přibrala. A patnáct kilo navíc shazovala opravdu těžce. Už dva a půl roku tvrdě dře! „Ještě pořád dvakrát týdně cvičím, nejvíce jsem zhubla díky pilates,“ prozradila deníku Aha! Vránová-Kloboučková na Playboy párty v Solidní nejistotě. Tam si totiž tak trochu sama řekla o nabídku ukázat v budoucnu své tělo nejen manželovi, ale i dalším mužům. „Jé, můj muž s tím nemá žádný problém, ten se mými fotkami v Playboyi chlubil a teď by to asi bylo stejné,“ chválila svého manžela, hokejistu Jana Kloboučka. Její postavě se opravdu ve středu večer nedalo nic vytknout. Její velká ňadra nikdy nepocítila »zemskou přitažlivost«. Vypracované bříško má znova jako před pěti lety, takže už stačí jen podepsat smlouvu a postavit se před objektiv fotoaparátu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.