Xaverův maraton: Bartošová se přiznala k fóbii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Xaverův maraton: Bartošová se přiznala k fóbii!

Ivetu Bartošovou na Talk Maraton do divadla Pallace doprovodil Jiří Pomeje.
Ivetu Bartošovou na Talk Maraton do divadla Pallace doprovodil Jiří Pomeje. (Aha – Marek Pátek)

PRAHA – Včera v poledne skončil úspěšně pokus XXL moderátora Luboše Xavera Veselého (39) zapsat se 24hodinovým moderováním do České knihy rekordů! Mezi jeho hosty byla také Iveta Bartošová (42). Ta na sebe ale práskla věci!

Včera v poledne skončil úspěšně pokus XXL moderátora Luboše Xavera Veselého (39) zapsat se 24hodinovým moderováním do České knihy rekordů! Mezi jeho hosty byla také Iveta Bartošová (42). Ta na sebe ale práskla věci!

Při vzpomínce na loňskou alkoholovou krizi tvrdila, že žila v obležení novinářů a začala trpět sociální fóbií. „Bála jsem se jít i k soukromé popelnici na mém pozemku,“ přiznala. Přiznala také, že jí fanoušci dávají k podpisu neautorizovaný životopis Odhalená pravda. „Říkají mi, že to četli a bylo to báječné.“

Jan Saudek (73) zase k nedávným narozeninám dostal od příznivce Romana Poláška oblíbenou whisky. Své si během maratonu vytrpěl i Xaver. V noci padal únavou a akci málem museli zrušit. Dostavily se i zdravotní komplikace, ale rekord byl nakonec překonán. Nedorazil jen jeden z hostů – Michal Pavlíček. „Nic o něm nevíme. Snad se mu nestalo nic vážného,“ děsil se producent Talk Maratonu 2008 Zdeněk Novák. Už za týden vyjde o akci kniha v nakladatelství XYZ.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.