Čvančarová tváří kalendáře Stock 2009: Nesvléknu se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čvančarová tváří kalendáře Stock 2009: Nesvléknu se!

Jitka Čvančarová přijela na tiskovou konferenci v autě, které je na českém trhu úplnou novinkou. Peugeot 4007 snad vyzkoušela jako první.
Jitka Čvančarová přijela na tiskovou konferenci v autě, které je na českém trhu úplnou novinkou. Peugeot 4007 snad vyzkoušela jako první. (Aha! – Marek Pátek, Jaroslav Šimandl, David Kraus)

PRAHA – Po sexy Kubelkové (30) a Zeťové (27) se další tváří kalendáře Stock 2009 stane herečka Jitka Čvančarová (29), která hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě. A zatímco obě dámy ukázaly svá sexy těla, Čvančarová se nesvlékne!

Sexy Kubelkovou a Zeťovou nepřekoná

„Všichni vědí, jaký je můj názor na nahotu, mluvím o tom veřejně, takže to rozhodně nebudou akty,“ prozradila deníku Aha! Čvančarová, která se už v tomto roce stala potřetí reklamní tváří značky. Jak naloží s tučnými honoráři za propůjčení svého těla?

Jitka Čvančarová se ještě před prázdninami zcela oddá fotografovi Jiřímu Turkovi, který bude autorem fotek do kalendáře Stock. A zatímco předchozí roky vždy tváře kalendáře vycestovaly do ciziny, Čvančarová zůstane doma. Fotit se bude v Lednici. „Budeme ji stylizovat do role hraběnky v průhledných a šifonových blůzách. Doufám, že to bude dekadentní a drsné,“ smál se fotograf Turek na tiskové konferenci v hotelu Mandarin Oriental.

Herečka se tak v tomto roce zaprodala už třetí společnosti, jejíž reklamní tváří se stala. Její honoráře se prý přitom pohybují v řádech milionů. Jak tedy naloží s penězi? „Všechno, co vydělám, utratím za cestování. Můj sen je cesta kolem světa na dva roky se spoustou zastávek,“ prozradila herečka, která se tak stane v pořadí již sedmou tváří kalendáře. V minulých letech své sexy postavy předvedly Simona Krainová, Andrea Vránová, Jitka Kocurová, Markéta Hrubešová, Iva Kubelková či Helena Zeťová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.