Zvěřina okukoval prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zvěřina okukoval prsa!

Miss strip Gabriela zaujala nejen Michala Davida, ale i Sašu s Petrem Zvěřinou (vlevo).
Miss strip Gabriela zaujala nejen Michala Davida, ale i Sašu s Petrem Zvěřinou (vlevo).

PRAHA – V populární pražské diskotéce Hany Bany to zase jelo! A to doslova! Na pořádné »pařbě« se tam totiž sešlo tisíc taxikářů z Prahy. Jeden z nich dokonce získal v tombole novou.


PRAHA – V populární pražské diskotéce Hany Bany to zase jelo! A to doslova! Na pořádné »pařbě« se tam totiž sešlo tisíc taxikářů z Prahy. Jeden z nich dokonce získal v tombole novou Škodu Superb od St. Pauli cabaret. Celou akci moderovali neVyVolení Martin Horák, Petr Zvěřina a Saša Nikitin a taxikářům zazpíval i Michal David. A oči »drožkařů« potěšila Kliknutím zvětšetelesbická show Martiny a Jany. „To je tedy síla,“ ohodnotil obě krásky Petr Zvěřina. Toho nejvíc zaujala Miss strip Gabriela, která předvedla v Hany Bany i své striptýzové vystoupení. „Přestože tu mám přítele, který je i mým manažerem a trochu na mě žárlí, tak zalaškovat si s Petrem Zvěřinou neodolám,“ smála se půvabná Gabriela.
To Michal David obdivoval nejen sexy Gábinu, ale vůbec všechny krásné striptérky, a pořádně si vychutnával i skvělé doutníky a dobré víno. „Pořádný doutník, kvalitní víno a hezké holky... To je zkrátka paráda, o které sním už hodně dlouho. Co víc bych si mohl přát?“ pochvaloval si v Hany Bany Michal David.


Autor: (gra)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.