Modelka Alena Šeredová - Poprvé (po porodu) na molu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelka Alena Šeredová - Poprvé (po porodu) na molu!

Topmodelka Šeredová dokáže na přehlídkovém molu stále uchvátit.
Topmodelka Šeredová dokáže na přehlídkovém molu stále uchvátit. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Italská módní hvězda Alena Šeredová (30) se poprvé po porodu objevila na českém přehlídkovém molu. I proto bylo na akci značky Denny Rose narváno k prasknutí. Sobotní večer moderoval skandalizovaný Leoš Mareš (32), který Alenu k přehlídce přemluvil. Hned na začátku úpěnlivě prosil publikum, ať mu drží palce, přehlídku totiž sám organizoval.

„Je to moje první přehlídka v Praze, v Itálii už pracuji tři měsíce, neměla jsem žádnou mateřskou, doma jsem byla jen měsíc,“ prozradila deníku Aha! Alena Šeredová, jež dorazila v pátek večer i se svým čtyřměsíčním synem na pár dnů do Prahy. „Je to spíše pracovní dovolená,“ dodala Alena, která se na molu v hotelu Step objevila jen dvakrát. Zato herečka a moderátorka Mahulena Bočanová se představila v italských modelech hned několikrát a publikum ji za to ocenilo obrovským potleskem, který trochu vyprovokoval Leoš Mareš.

„Tleskejte Majdě. Ta se na to tak těšila, už se nemohla dočkat, až se konečně dostane na molo,“ pobízel publikum Mareš, jehož snoubenka seděla hned v první řadě vedle své sestry a maminky.

Leoš už na začátku prosil publikum, aby mu drželo palce. Jestli si však někdo jen chvíli myslel, že jde o jeho aféru s prostitutkou, šeredně se spletl. „Celou tu přehlídku obstarávám jako produkční, je to poprvé, tak snad se vám to bude líbit, držte mi palce,“ obrátil se na pozvané hosty Leoš.

Ten se pomalu vzpamatovává z aféry s prostitutkou a na každém kroku ho teď doprovází jeho snoubenka Monika Poslušná (33). Hlídá si ho snad? Nebo se snaží ukázat, že za svým milým stojí i v tak těžké situaci? Monika demonstrativně Leoše téměř nepřetržitě líbala a tvářila se, jako by pikantní skandálek jejich vztahem nijak neotřásl.

Topmodelka Šeredová: Syn mi často pláče!

PRAHA – Modelka a italská hvězda Alena Šeredová (30) zaskočila se synem na pár dnů do Čech, kde čekají pracovní povinnosti nejen ji, ale i čtyřměsíčního syna Louise Thomase, kterého teď trápí zoubky, takže má dost uplakané období.

  • Doprovází vás přítel (italský fotbalista Gianluigi Buffon)?
    „Ne, ještě tady se mnou po porodu nebyl, on v neděli hraje, takže se nemůže jen tak sebrat a odjet.“
  • Chystáte svatbu?
    „Ne, zatím se neplánuje.“
  • A co další dítě?
    „Určitě si dokážu představit, že bych měla ještě jedno, ale spíše v budoucnosti, ne teď hned.“
  • Kdopak vám pomáhá s péčí o syna?
    „Chůvu nemám a obě babičky jsou bohužel taky daleko. Obě jsou tam, kde mají být, takže zvládám syna jako každá normální ženská. Všude ho beru s sebou.“
  • Váš přítel se o něj dokáže postarat?
    „Určitě, protože musí. Nenutím ho vstávat k malému v noci, protože sama nejsem moc spáč, nic se tedy nezmění, když vstanu, nebo ne. Ale přes den občas pomůže.“
  • Je Louis takové to hodné dítě?
    „Teď zrovna moc ne, protože mu rostou zuby, takže víc pláče.“

12.5.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.