Slavná modelka v Praze - Šeredová poprvé ukázala syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavná modelka v Praze - Šeredová poprvé ukázala syna!

Zatímco Šeredová si přála, aby se její syn jmenoval Louis, Buffon chtěl Thomase podle někdejšího gólmana Kamerunu Thomase N´Kona. Nakonec se synek jmenuje Louis Thomas.
Zatímco Šeredová si přála, aby se její syn jmenoval Louis, Buffon chtěl Thomase podle někdejšího gólmana Kamerunu Thomase N´Kona. Nakonec se synek jmenuje Louis Thomas. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ČTK)

PRAHA – Supermodelka Alena Šeredová (30) se čtyřměsíčním synem Louisem Thomasem, ale bez přítele, slavného italského fotbalového brankáře Juventusu Turín Gianluigiho Buffona (30), dorazila teprve podruhé od porodu do Prahy! Deník Aha! ji načapal, jak se vyhřívala i se synem na terase domu svých rodičů v pražských Kolodějích.

Šeredová se dosud na veřejnosti se svým synem neukázala. Dokonce i v Turíně, kde nyní žije, synka úzkostlivě schovává, neboť by mu mohl hrozit únos. V Praze se však Šeredová o Louise Thomase až tak nebojí, dokonce se už v pondělí stane na přehlídce pro Replay jeans v pražské Rytířské ulici modelem!

Šeredová v Praze rozhodně nezahálí a už včera poprvé od prosincového narození syna vystoupila na přehlídkové molo! Alena kývla na nabídku Leoše Mareše (32), který moderoval přehlídku módní značky Denny Rose, aby se postavila zpátky na molo. Syna jí pohlídala pyšná babička. „Dcera je tu spíš pracovně než kvůli rodině. Proto jsem ji ani nešla přivítat na letiště, hned měla nějaké schůzky. Už jsem se na vnoučka moc těšila,“ svěřila se Nedělnímu Aha! maminka topmodelky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.