Narozeninový večírek Pavla Vrby (70): Štaidl utekl před Ivetou! Rottrová přišla s přítelem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Narozeninový večírek Pavla Vrby (70): Štaidl utekl před Ivetou! Rottrová přišla s přítelem

Aby se Ladislav Štaidl na večírku nesetkal s Ivetou Bartošovou, zmizel jako první společně s Hankou Krampolovou.
Aby se Ladislav Štaidl na večírku nesetkal s Ivetou Bartošovou, zmizel jako první společně s Hankou Krampolovou. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Veřejného usmíření Venduly Svobodové (36) a Ivety Bartošové (42) se odmítl účastnit skladatel Ladislav Štaidl (62)! Chvíli před jejich příjezdem totiž raději z narozeninové párty Pavla Vrby (70) zmizel společně s manželkou Jiřího Krampola, Hankou.

Veřejného usmíření Venduly Svobodové (36) a Ivety Bartošové (42) se odmítl účastnit skladatel Ladislav Štaidl (62)! Chvíli před jejich příjezdem totiž raději z narozeninové párty Pavla Vrby (70) zmizel společně s manželkou Jiřího Krampola, Hankou. Zřejmě nechtěl být svědkem komedie, která se poté odehrála, nebo chtěl hosty ušetřit husté atmosféry, která by se za jejich společné přítomnosti asi dala krájet.

Smíru, ve kterém hrály hlavní roli Svobodová a Bartošová, tak aspoň přihlížely jejich neodmyslitelné polovičky milenec Venduly Patrik Auš a Jiří Pomeje, který je nyní Ivetě stále po boku. Nenávist vyvolanou prohlášením Svobodové, že se kdysi oddávala milostným hrátkám ve třech nejen se svým manželem Karlem, ale právě i s Ivetou, tak nejdříve probraly u baru a pak si obě dámy na usmířenou sedly do první řady, kde společně popřály Pavlu Vrbovi k sedmdesátým narozeninám.

Večírek spojený s pokřtěním knih Nohy očima Jakuba Ludvíka a Pavla Vrby a Medvědí knížka, který zahrnoval i otevření zahrady pod Karlovým mostem, si nenechala ujít ani zpěvačka Marie Rottrová. Do Klubu Lávka tentokrát ale nepřišla sama, doprovod jí dělal její o šestnáct let mladší partner podnikatel Milan Říha, kterého legendární zpěvačka potkala ještě v době, kdy byl ženatý. A právě kvůli tomu se s ním skoro vůbec neobjevovala ve společnosti.

Mezi hosty, kteří přišli Pavlovi Vrbovi popřát dodatečně k narozeninám, nechyběla ani »primácká« zprávařka Mirka Čejková, kterou na párty doprovodil její manžel Marek Vít. Oba se ale zdržovali spíše u baru, kde v poklidu popíjeli víno. Markův zdravotní stav se lepší, protože přišel bez berlí, i když mu kvůli plastice vazů v levém kotníku hrozí, že bude mít trvalé následky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.