Jiří Mádl: Chodí s Eliškou, nebo s Ivetou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Mádl: Chodí s Eliškou, nebo s Ivetou!

Ve společnosti je však často vídán s cizími slečnami, naposledy s mladičkou Eliškou.
Ve společnosti je však často vídán s cizími slečnami, naposledy s mladičkou Eliškou. (Aha! – Marek Pátek, Václav Mareš)

PRAHA – Herec Jiří Mádl (22) nemá jasno ve svých dívkách! Kdo je vlastně jeho přítelkyně? V sobotu si celý večer na Rabování divadla Rubín špital v koutku s mladičkou Eliškou.

Herec Jiří Mádl (22) nemá jasno ve svých dívkách! Kdo je vlastně jeho přítelkyně? V sobotu si celý večer na Rabování divadla Rubín špital v koutku s mladičkou Eliškou. Jen o pár dnů dřív však prohlašoval, že je už dlouho se svou Ivetkou, kterou však do společnosti bere jen minimálně. „To je Eliška…,“ představil Jiří Mádl s dlouhou odmlkou zpěvákovi a herci Jiřímu Macháčkovi svůj doprovod.

Macháček tentokrát na Rabování přišel trochu znaven. „Měl jsem třídní sraz s kamarády z deváté třídy a dopadlo to tak, že jsem zvažoval, jestli by nebylo lepší dorazit v černých brýlích,“ smál se Macháček, který byl tak rozparáděný, že se dokonce u jedné své písně pustil do striptýzu. A dámám, jež převládaly v publiku, dokonce ukázal i své trenýrky. Erotické číslo Macháčka prostě bylo vrcholem večera.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.