Miss ČR Jana Doleželová: Drama na Seychelách. O vlásek unikla smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss ČR Jana Doleželová: Drama na Seychelách. O vlásek unikla smrti

Právě mezi těmito kokosy na Janu číhala smrt.
Právě mezi těmito kokosy na Janu číhala smrt. (Milada Čistínová, produkce KPM Konsult)

PRAHA – Mezi kokosy na ni číhala smrt! Takhle si svých deset dnů na Seychelách Miss ČR 2004 Jana Doleželová (26) nepředstavovala. Střet s jedovatou stonožkou ukrytou v hromadě kokosů, noční výjezdy na focení a neustálý déšť Janu Doleželovou doslova vyšťavil.

„Vždy, když jedeme fotit doexotiky, snažíme se, abychom zachytili charakteristiku dané země, třeba i přesto, že na nás pak číhá mnohem víc nebezpečí, jako s tou housenkou, která svým bodnutím dokáže způsobit smrt. Dotkla jsem se jí, naštěstí jsem však hned ucukla,“ řekla po návratu z ostrovů zcela vyčerpaná Jana Doleželová, která na Seychelách fotila firemní kalendář pro rok 2009.

„Všechno bylo perfektně naplánované, na ostrov jsme jeli v období sucha, bohužel nám naše focení komplikoval intenzivní tropický déšť, kvůli kterému byl náš časový harmonogram úplně narušený, málem jsme nestihli zakázku a dané lokality nafotit,“ postěžovala si Miss ČR 2004, která přijela s pěknými kruhy pod očima. „Vstávali jsme ve tři ráno, abychom ve 4.30 mohli vyrazit z naší základny. Na lokaci bylo potřeba být před šestou hodinou ráno, kdy začínalo svítat, a tak to bylo skoro každý den,“ oddychla si Jana Doleželová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.