JAN ŠŤASTNÝ - Hvězda Ordinace: Strach z vyhazovu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

JAN ŠŤASTNÝ - Hvězda Ordinace: Strach z vyhazovu!

PRAHA – Smlouva do května, a pak? Konec seriálové kariéry! Ne právě růžová budoucnost se maluje herci Janu Šťastnému (42) v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě.


„Já mám dopředu natočené čtyři díly, smlouvu do konce května. Co bude dál, netuším,“ řekl deníku Aha! ne zrovna nadšený Šťastný alias primář Dalibor Frynta.

Kliknutím zvětšeteI scénář právě probíhajících dílů by nasvědčoval o jeho odchodu ze seriálu. Proti primáři se spikla snad celá nemocnice a vše napovídá o konci jeho závratné kariéry. „Jestli zmizím, asi by mi to bylo líto,“ prozradil herec, který je samozřejmě jako většina jeho kolegů z části závislý na penězích ze seriálu. „Já bych v tom seriálu dokázal vydržet hodně dlouho, protože mě baví,“ říká Šťastný a jako by tím prosil své chlebodárce, aby s ním prodloužili smlouvu. „Smlouvu zatím má, to znamená, že v seriálu nekončí,“ řekla Anna Lukešová z Novy. To mu však bohužel nezaručuje další setrvání v seriálu.

Šťastný navíc není jediný, kdo by měl v Ordinaci skončit. Na vlastní žádost odchází Jiří Langmajer, který tak zavařil Ivaně Jirešové, která kvůli němu taky skončí. Smrt zřejmě čeká doktora Čížka alias Ladislava Potměšila. Ani David Suchařípa se už v seriálu dlouho neohřeje a podobný osud asi čeká i Martina Trnavského.


Autor: (kre)
Foto ara a TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.