Miss otevřely klub - VyVolená Veronika se svlékla i s přítelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss otevřely klub - VyVolená Veronika se svlékla i s přítelem!

Veronika Fasterová se na módní přehlídce opět svlékla, asistoval jí její přítel a také exVyVolený Dan Holovský
Veronika Fasterová se na módní přehlídce opět svlékla, asistoval jí její přítel a také exVyVolený Dan Holovský (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Účastnice reality show VyVolení Veronika Fasterová (19) se opět odhalila! Své tělo ukázala na módní přehlídce při slavnostním otevření klubu Pacha Prague.

A protože hvězdný prach na účastnících málo sledované třetí řady VyVolených nestačil ani ulpět a dnes si je už téměř nikdo nepamatuje, lze jen spekulovat, zda za svou exhibici Veronika dostala zaplaceno, nebo se svlékla jen tak.

Akce nabitá pestrým programem zahrnovala i přehlídku návrhářky Jiřiny Tauchmanové, na níž se předvedlo také několik modelek, které absolvovaly soutěž Miss.

„Konečně to můžu pořádně rozjet,“ poutala na sebe pozornost třeba Hana Mašlíková, která už má opravená svá umělá ňadra. Pozadu nezůstala ani dcera herečky Veroniky Žilkové Agáta Hanychová nebo moderátorka Zuzana Belohorcová, jež večerem provázela.

19.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.