Zpěvačka Lenka Dusilová: Mrazivé přiznání - Drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Lenka Dusilová: Mrazivé přiznání - Drogy!

Zpěvačka Lenka Dusilová.
Zpěvačka Lenka Dusilová. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Nejen alkohol, ale i drogy! To je minulost zpěvačky Lenky Dusilové (32), kterou dosud tajila. Svou slávu před lety neustála a spadla až na dno. „Nekonečný mejdan a dlouhý výlet,“ tak dnes Dusilová označuje převážnou část své kariéry, kdy se téměř ztratila v závislosti na omamných látkách.

„Nikdy jsem nesáhla po těch úplně nejtvrdších metodách. Drogy pro mě nebyly únikem, spíš jsem hledala s jejich pomocí nové věci v muzice,“ tvrdila před časem Dusilová. Za jejími problémy, které zpěvačka řešila pomocí alkoholu a narkotik, stál ovšem i bývalý lídr skupiny Lucie David Koller, který ovlivnil Lenčin hudební projev a založil s ní skupinu Pusa. Jejich bouřlivý vztah pak zapříčinil právě Lenčino experimentování s drogami. „Už se o tom nechci bavit, je to za mnou,“ říká zpěvačka, když se jí dnes někdo zeptá na její minulost. „Po všem, čím jsem si prošla a co jsem si vytrpěla, už mám klid,“ dodává Dusilová, která prý dnes zůstala jen u vína, kafe a cigaret.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.