Šmicer a Ujfaluši pokřtili fotbalové hity | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šmicer a Ujfaluši pokřtili fotbalové hity

Křest proběhl ve velkém stylu nejen za přítomnosti fotbalových hvězd Šmicra a Ujfalušiho, ale i zpěváků Libora Petrů, Robiho Havla, Zdeňka Style Hrubého, sporťáka Václava Tittelbacha a rosničky Jany Adámkové.
Křest proběhl ve velkém stylu nejen za přítomnosti fotbalových hvězd Šmicra a Ujfalušiho, ale i zpěváků Libora Petrů, Robiho Havla, Zdeňka Style Hrubého, sporťáka Václava Tittelbacha a rosničky Jany Adámkové.

PRAHA – To byl ale nářez! Populární klub Solidní nejistota zaplavily ve čtvrtek večer nejen známé celebrity, ale i fotbalisté. S blížícím se mistrovstvím ve fotbale přišli pokřtít komplet.


Kliknutím zvětšetePRAHA – To byl ale nářez! Populární klub Solidní nejistota zaplavily ve čtvrtek večer nejen známé celebrity, ale i fotbalisté. S blížícím se mistrovstvím ve fotbale Kliknutím zvětšetepřišli pokřtít komplet v podobě cédéčka a dívídíčka »Góóól dej... Německo 2006« a maxisingl »Góóóly dávej...« z dílny Zdeňka Style Hrubého, který vyšel do čtyřiadvaceti hodin od natočení!

Kliknutím zvětšetePoprvé po porodu se ve společnosti objevila v doprovodu svého přítele Jaroslava Kaláta moderátorka a zpěvačka Nicol Lenertová. Na albu má videoklip a písničku Ólé, ólé, ólé. Kliknutím zvětšete„Po zpívání a moderování se mi začíná stýskat a ráda bych se k němu vrátila. Teď už ale spěchám domů, protože musím kojit malého Jarouška,“ řekla deníku Aha! Nicol, když odcházela. Kliknutím zvětšeteHlavními hvězdami večera nebyly pouze známé osobnosti z fotbalového klubu Kolumbus V.Y.P., které se na albu podílely, ale především fotbalisté Vladimír Šmicer a Tomáš Ujfaluši. Usmívala se na ně i zpěvačka Heidi Janků a rosnička Jana Adámková. Ta je dokonce čestnou výkopářkou Kolumbusu V.Y.P. a celý křest moderovala. Všichni společně pak zazpívali písničku Libora Petrů a Robiho Havla Dej gól, kterou nazpívali právě k nadcházejícímu mistrovství světa ve fotbale.


Autor: Miroslav GRACLÍK
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.