Romana Vítová: Sedím doma a bobtnám! Přibrala už 18 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Romana Vítová: Sedím doma a bobtnám! Přibrala už 18 kilo!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Termín má až 28. dubna, výbavičku ale už má doma. Těhotná rosnička Romana Vítová (30) totiž neponechala nic náhodě a pro svou dcerku, která se bude jmenovat Sofie nebo Karolína, pořídila od firmy Concord rovnou dva kočáry!

Termín má až 28. dubna, výbavičku ale už má doma. Těhotná rosnička Romana Vítová (30) totiž neponechala nic náhodě a pro svou dcerku, která se bude jmenovat Sofie nebo Karolína, pořídila od firmy Concord rovnou dva kočáry!

„Jeden je taková terénní trojkolka do přírody, druhý do města,“ směje se Romana, které těhotenství začíná přinášet první negativa. „Ležím teď doma s nohama nahoře a nemůžu se ani hnout. Už od sedmého měsíce totiž moje tělo zadržuje vodu a poslední tři týdny bobtnám. Mám otoky i na nohou a špatně se mi chodí, však jsem také díky té vodě přibrala osmnáct kilo. Ale ani to mi nemůže pokazit nadšení,“ dodává Romana, která svého prvního potomka čeká s producentem a hercem Petrem Jáklem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.