Koňaříková opustila dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Koňaříková opustila dceru!

Lucie Koňaříková poprvé po porodu moderovala akci. Nebyla na to ale sama, jejím partnerem na pódiu byl Aleš Háma.
Lucie Koňaříková poprvé po porodu moderovala akci. Nebyla na to ale sama, jejím partnerem na pódiu byl Aleš Háma. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Šestinedělí má za sebou modelka Lucie Koňaříková (30), která po porodu moderovala svou první akci. A rovnou 13. reprezentační ples pražského hotelu Ambassador na Václavském náměstí.

„Lilly byla poprvé doma sama beze mne, hlídá ji maminka,“ svěřila se deníku Aha! Lucie. „Potřebovala jsem zjistit, jaké to bude. A vidím, že už klidně mohu začít pomalu pracovat. Lilly totiž celé mé moderování v klidu doma prospala. Nemůžu si toho ale brát moc, protože pořád ještě kojím,“ dodává Koňaříková, která si po porodu raději k moderování vzala společníka – Aleše Hámu. A taky si s ním hezky zatrsala. Aleš ovšem provedl jen několik tanečních kreací, usedl k ruletě a oddával se hazardu. Jednu chvíli dokonce vyhrával, jak ale stav jeho účtu vypadal na sklonku večera, neprozradil. Zpěvačka Heidi Janků zase neodolala vínu a zřejmě vyprahlá po vystoupení se pustila do popíjení přímo ze soudku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.