Zlata Adamovská - Přišla o hlas! A málem i o práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlata Adamovská - Přišla o hlas! A málem i o práci!

Zlata Adamovská si ve čtvrtek oddechla, že už je skoro vyléčená a její hlasová indispozice naštěstí pominula.
Zlata Adamovská si ve čtvrtek oddechla, že už je skoro vyléčená a její hlasová indispozice naštěstí pominula. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zrušila dabing! V ohrožení bylo i natáčení »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě! Herečka Zlata Adamovská (48) si protrpěla své. Před nedávnem totiž prodělala těžkou virózu, kdy málem přišla o hlas. „Měla jsem problémy s hlasivkami. Nemohla jsem pracovat, musela jsem zrušit dabing a nějaké další věci,“ přiznala deníku Aha! Adamovská, jež momentálně září právě v Ordinaci v roli doktorky Páleníkové.

Jelikož Zlata nemá právě nejmenší roli v »nováckém« seriálu, mohlo být díky jejímu zdraví ohroženo i natáčení. Navíc dlouhodobé problémy na hlasivkách by ji mohly v nejhorším případě připravit i o práci. Kdo by chtěl obsadit šeptající nebo němou herečku? „Už naštěstí začínám být v pořádku a v klidu se budu moct věnovat práci, které mám teď momentálně opravdu hodně,“ oddychla si Adamovská.

Zlata i s manželem Radkem Johnem dorazila ve čtvrtek večer do Hergetovy cihelny na výstavu mladého nadějného malíře Dominka Mareše. Jestli však manželé dorazili coby znalci umění, nebo znalci vína, je otázkou. Zřejmě však více holdují tomu druhému...

5.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.