Pepa Vojtek - Utekl s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pepa Vojtek - Utekl s milenkou!

Pepa Vojtek nezahálí. Se svou novou milenkou Jovankou Skrčeskou se ofi ciálně poprvé ukázal ve společnosti na křtu nového klipu Zdeňka Podhůrského.
Pepa Vojtek nezahálí. Se svou novou milenkou Jovankou Skrčeskou se ofi ciálně poprvé ukázal ve společnosti na křtu nového klipu Zdeňka Podhůrského. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Lídr skupiny Kabát Pepa Vojtek (42) to nevydržel a konečně se ukázal na veřejnosti po boku své milenky Jovanky Skrčeské (29)! Stalo se tak na křtu Podhůrského klipu k desce Underhill.

Agáta Hanychová se vrátila k Šíšovi
Tesařík lovil v kalhotách

Jovanka Skrčeská, která »odloudila« Vojtka manželce, to nemá jednoduché. Nová přítelkyně známého rockera totiž na akci v Lucerna Music Baru musela čelit nevraživým pohledům ostatních návštěvníků. „Prostě to neřešíme,“ krčil nad tím rameny Vojtek lhostejně. „Čeká mě těžké období,“ smutnila naopak Skrčeská, která nakonec svého Pepu raději odtáhla pryč. Zřejmě někam, kde si mohli užívat jen sami dva.

O neklid fotoreportérů se poté postarala Agáta Hanychová (22). Ta dorazila se svým staronovým přítelem Markem Šíšou (35)! Kalné vody rybníčku českého showbyznysu prostě Agáta umí čeřit o sto šest! „Jsme zase spolu,“ vysvětlila deníku Aha! Hanychová s tím, že se společně chystají tento týden do Špindlerova Mlýna, kde si chtějí užít poslední sníh. „Jen doufám, že mě přestanou bolet záda. Nastydla jsem a ta bolest se nedá vydržet! Musela jsem dokonce na injekce, abych mohla vůbec chodit,“ postěžovala si ještě krásná modelka. V neposlední řadě se o rozruch postaral i hudebník Richard Tesařík, který křest pojal jako jednu velkou seznamku. A šel na to opravdu zhurta. Vybral si totiž oběť, které nevadilo, že si Richard během povídání prozkoumá i jiná místa na jejím těle. Stačilo pár panáků dobré whisky a vše bylo dovoleno…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.